Getuigenissen

Ik ben uiterst tevreden met de zeer aangename samenwerking met Yen. Hij slaagde erin een volledige vrijspraak te behalen en dit dankzij een zeer goede juridische kennis, een verdedigingsopbouw in de rechtszaal die motiverend en positief is en met de nodige flair werd gebracht. Daarnaast was hij in omgang ook zeer vlot en joviaal, kortom: ik ben zeer tevreden van zijn bijstand.


"Ondanks de hoge straf die geëist werd, heb ik nooit één dag in de gevangenis hoeven doorbrengen. Ik ben hem hiervoor zéér dankbaar."


"Ik ben zeer tevreden over ons contact. In de rechtszaal stond Yen mij heel goed bij en gaf hij mij steeds de nodige uitleg van wat en hoe de procedure verder ging. Ook buiten de rechtszaal, tijdens de zittingen bij de evaluaties van mijn werkstraf waarbij men dreigde deze in te trekken, stond hij heel dicht bij mij om mij de nodige uitleg te geven en kwam alles goed. Yen, nogmaals hartelijk dank je voor de goede bijstand."


"Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de verschillende acties waarvoor ik u aansprak en waarbij ik u nodig heb. Ik ben u echt dankbaar dat u voor een positief resultaat strijdt. Ik werd in het verleden telkens van hier naar daar verwezen zonder enig resultaat. U daarentegen bekwam een voor mij zeer positief vonnis zodat ik na 20 jaar alsnog kreeg waar ik recht op had. Mijn grote dank om het heft in handen te nemen en rechtvaardigheid te hebben geschied in mijn zaak waar anderen niet in slaagden."


"Ik bewonder Yen enorm en trok mij op aan de capaciteiten en de manier waarop hij er voor ons stond. Hij is werkelijk begaan met zijn cliënten en wilt het maximale resultaat bekomen. Hij stond er wanneer we hem nodig hadden en kent de kneepjes van het vak. De manier waarop hij de zaak bepleitte en het verhaal van de aanklager weerlegde, was doorslaggevend."


"Toen ik problemen had met m'n ex vriendin, de mama van m'n zoon, kon ik meteen contact met u krijgen en dit op een zondag. Binnen de 3uur was mijn probleem opgelost en dit op mail. Gelukkig nooit tot de rechtbank moeten komen door uw kordaat optreden!

Thanks om zo snel te handelen, meester."


"Vrijspraak! Ik ben zeer tevreden over uw verdediging. Wat zeker niet gemakkelijk was tegen een grote instantie die toch 3(!!) advocaten nodig had. U was vastberaden en enorm goed voorbereid. Zonder vele gesprekken voorafgaand de rechtzaak, wist jij zoveel argumenten te verzamelen. De intonatie in uw stem tijdens het pleidooi, was alsof u kon voelen hoe ik me voelde. Toen ik u een mail zond i.v.m. de zaak kon ik binnen het uur een mail terug verwachten. Een mail waar u duidelijk de tijd voor had genomen om mij de nodige kennis bij te brengen over hoe alles ging verlopen. Na het pleidooi was ik meer op mijn gemak en dit omdat ik wist dat u met uw pleidooi niet enkel mij had beroerd maar ik was er zeker van dat u ook de 3 rechters had overtuigd en dit zou resulteren in een positief vonnis! Topper!"


"Meester Buytaert was als strafpleiter 100% op de hoogte van alle procedures. Hij was zeer overtuigend in zijn pleidooi en perfect op de hoogte van mijn omvangrijk en ingewikkeld dossier. Volgens mij kende hij mijn dossier beter dan de procureur en de advocaten van de burgerlijke partijen. Een vrijspraak was het resultaat. Ik heb hem absoluut ervaren als een persoon met veel gevoel voor empathie en daarnaast was de communicatie steeds stipt en correct, heeft hij naar de aanloop van mijn proces mijn zaak steeds perfect opgevolgd met een positief resultaat tot gevolg.

Ik ben dus een tevreden man!"


"Bedankt voor alles. Ik ben zeer tevreden, Yen is iemand die weet wat hij doet. Een echte aandrader."


"Juridische kennis: TOP!"

Overtuiging tijdens de pleidooien: TOP!

Omgang: enorm sociaal en zeer goed in de omgang

Communicatie: ik kon hem altijd vlot bereiken via mail en/of telefoon

Algemene tevredenheid: TOP"


"Krachtige aanpak waarbij cliënt heel gebaat is, pleit de zaak fantastisch. Is realistisch naar verwachtingspatroon van cliënt. Je weet waar je staat met hem. Absolute aanrader! Bedankt!"


"Mijn ervaringen met Meester Yen BUYTAERT:

Tijdens mijn voorhechtenis had ik een bekende advocaat die de ernst van de situatie niet inzag. Ik kwam vervolgens via een andere gedetineerde in contact met MEESTER BUYTAERT die net zoals ik 100% tevreden zijn over hem en zijn resultaten!!!

Hij is een man naar mijn hart: tijdens mijn voorhechtenis kwam hij wekelijks een stand van zaken geven. Hij maakte ook tijd om mij beter te leren kennen tijdens een gesprek zodat hij de persoon achter de feiten beter kan verdedigen.

Juridisch is dit een hele STERKE man waar andere advocaten over lezen slaagt hij er toch in net dat foutje te vinden of de bewezen feiten sterk te onderdrukken. Deze man heeft voor mij 3 zaken gepleit voor correctionele rechtbank zijn pleidooien waren ijzer sterk en zeer goed voorbereid en steeds met een prachtig resultaat. De zaken waar hij voor mij gepleit heeft waren 3 verschillende categorieën en telkens met een CORRECTE en EERLIJKE prijs met RESULTAAT.

Waar een ander je zou teleurstellen of aan het lijntje houden, is hij de man die het taboe van dure facturen en voorgelogen verhaaltjes doorbreekt. U zult dit zelf wel merken dat deze man in de omgang echt wel tot de betere én eerlijke advocaten behoort die u ook altijd bij staat met RAAD en DAAD!

Ik heb deze man aanbevolen aan 2 vrienden van mij en die zouden tot op heden het zelfde vertellen. Wat zeker ook niet onbelangrijk is: gelijk welke zaak groot of klein leeft hij zich 100% in en toont hij altijd begrip en respect.

Mr. Buytaert, nogmaals bedankt voor alles. Ik heb het mij geen seconde beklaagd dat ik voor u gekozen heb 1000X dank namens mijn gezin en mijzelf."


"Ik kan meester Yen Buytaert enkel aanraden. Zaterdag avond mail verzonden voor een afspraak en zondag middag had hij al tijd voorzien zodat ik kon langskomen op zijn bureau voor een gesprek. Meteen werd zijn extreem uitgebreide juridische kennis duidelijk. Hij geeft meteen eerlijke en duidelijke info over wat komen gaat en wat de verwachtingen zijn. Ook over het financiële kan ik enkel maar aangeven dat dit van dag 1duidelijk en eerlijk was en ook altijd heeft geklopt. Over de volledige periode van het onderzoek werd elke telefoon/mail meteen beantwoord. Hij wist ook altijd over wat het ging en viel nooit uit de lucht alsof het 1 van zijn vele lopende zaken was. Als kers op de taart in dit verhaal heeft meester Buytaert voor mij de volledige vrijspraak verkregen. Kennis, professioneel, eerlijk, duidelijk,... ga zo maar door. Ik ben een zeer zeer zeer tevreden cliënt!"