Getuigenissen

Ik ben uiterst tevreden met de zeer aangename samenwerking met Yen. Hij slaagde erin een volledige vrijspraak te behalen en dit dankzij een zeer goede juridische kennis, een verdedigingsopbouw in de rechtszaal die motiverend en positief is en met de nodige flair werd gebracht. Daarnaast was hij in omgang ook zeer vlot en joviaal, kortom: ik ben zeer tevreden van zijn bijstand.”


"Ondanks de hoge straf die geëist werd, heb ik nooit één dag in de gevangenis hoeven doorbrengen. Ik ben hem hiervoor zéér dankbaar."


"Ik ben zeer tevreden over ons contact. In de rechtszaal stond Yen mij heel goed bij en gaf hij mij steeds de nodige uitleg van wat en hoe de procedure verder ging. Ook buiten de rechtszaal, tijdens de zittingen bij de evaluaties van mijn werkstraf waarbij men dreigde deze in te trekken, stond hij heel dicht bij mij om mij de nodige uitleg te geven en kwam alles goed. Yen, nogmaals hartelijk dank je voor de goede bijstand."


"Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de verschillende acties waarvoor ik u aansprak en waarbij ik u nodig heb. Ik ben u echt dankbaar dat u voor een positief resultaat strijdt. Ik werd in het verleden telkens van hier naar daar verwezen zonder enig resultaat. U daarentegen bekwam een voor mij zeer positief vonnis zodat ik na 20 jaar alsnog kreeg waar ik recht op had. Mijn grote dank om het heft in handen te nemen en rechtvaardigheid te hebben geschied in mijn zaak waar anderen niet in slaagden."


"Ik bewonder Yen enorm en trok mij op aan de capaciteiten en de manier waarop hij er voor ons stond. Hij is werkelijk begaan met zijn cliënten en wilt het maximale resultaat bekomen. Hij stond er wanneer we hem nodig hadden en kent de kneepjes van het vak. De manier waarop hij de zaak bepleitte en het verhaal van de aanklager weerlegde, was doorslaggevend."